Hvorfor er økologiske håndverksbrød ekstra sunt og godt?
Det spiller en rolle hvilke matvarer vi velger i hverdagen. Brød er gjerne selve fundamentet i flere av måltidene i løpet av en dag, og da er det smart å velge håndverksbrød av naturlige råvarer.
Når du inkluderer økologiske håndverksbrød som en del av den daglige kosten, får kroppen din akkurat den næringen den trenger for å kunne levere optimalt. Næringsstoffene i brødet er såkalte lange karbohydrater, som bidrar til å holde blodsukkeret stabilt over lengre tid. Med et stabilt blodsukker er det lettere å konsentrere seg og ta gode valg gjennom hele dagen. Derfor er godt håndverksbrød bakt med naturlige råvarer er et så smart sted å starte.
Når du handler brød hos oss på Godt Brød, er du trygg på at du får et produkt som er laget på en etisk og bærekraftig måte. Vi baker nemlig med økologisk mel fra Berte Qvarn i Sverige. På Berte Qvarn har de foredlet korn i pakt med naturen helt siden 1569, og det merkes på kvaliteten på melet. Kornet har fått stå og ta til seg naturlig næring, som gjør kornet ekstra vitalt og næringsrikt. Kunnskapen og ferdighetene til våre fantastiske bakere sammen med råvarene av beste kvalitet er en uslåelig kombinasjon. Det gir oss disse muntre produktene vi er så stolte av. Prosessen er lang, men reisen er kort. Siden vi baker lokalt i Bergen, Oslo, Sandnes, Stavanger og Trondheim og samarbeider med lokale leverandører er produktene våre kortreiste og bærekraftige. Det er viktig for oss.
Velkommen til å feire Verdens brøddag med Godt Brød!