Vi på Godt Brød mener at korn har viktige næringsstoffer som kroppen trenger og at sunne, velsmakende brød en viktig del av et daglig sunt kosthold. Det er derfor vi bare baker med økologisk mel og korn. Økologisk mat blir produsert på en naturlig og bærekraftig måte. Jorda får næring fra organisk gjødsel, kompost og avlingsrester og plantene er ofte gamle sorter som er mer hardføre og vokser saktere. Det vil si at bonden slipper å sprøyte og kornet utvikler mer smak. Plantene får også god hjelp fra bier, meitemark og naturlige bakterier i jorda til å ta opp næring. Dessuten er det mye hyggeligere for andre dyr, fugler og insekter å være i nærheten av en økologisk åker. Vannet rundt økologiske gårder er også renere enn andre steder. Når du spiser korn fra en økologisk gård slipper du å få i deg kunstige sprøytemidler og vekstgjødsel. Men økologiske planter inneholder også flere nærings- og smaksstoffer og mindre vann per kilo enn ikke-økologiske. Økologisk mel er altså ikke bare bedre for naturen og for deg. Det gir også bedre smak:)
Klikk her for å bestille Godt Brøds eget økologiske mel. Klikk her for å bestille våre økologiske brød direkte i nettbutikken.