Det skjedde i disse dager. For 20 år siden. Den deilige duften av nybakte økologiske boller og brød bredte seg mellom de små bergenshusene. Inn i Hollendergaten, bort til Korskirken og nedover den brosteinsbelagte Korskirkeallmenningen. Gjennom nøkkelhull og lufteventiler, under dørsprekker og inn vinduer på gløtt spredte den uimotståelige bakeduften seg. Bergenserne strømmet ut i gatene og inn den åpne døren til vårt første, økologiske bakeverksted.
Siden den gang på Nedre Korskirkeallmenning i Bergen, har bakeduften, håndverket og vår økologiske ideologi spredd om seg. I dag baker vi på 15 bakeverksteder i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Fra tidlig morgen til tidlig kveld. Derfor får du alltid ferskt bakverk hos oss.
Maten vår er i all hovedsak økologisk. Laget av kortreiste og uforskammet opplagte råvarer. Dyrket frem av hyggelige bønder som driver økologisk landbruk av kjærlighet til jorden og oss som bor her. Nybakte brød. Himmelske boller. Påsmurte rundstykker og baguetter. Kaffe. Juice. Frokost. Lunsj. Mange velger oss av ren ideologi. De fleste velger oss på grunn av smaken.
Fredag 4. desember slår vi uansett bakeovnene på vid gap, og selger alle boller og brød for 20,- kroner stykket.* Kom inn og feire dagen sammen med oss.
Velkommen skal du være!
*NB! Kun to brød per gjest. Jubileumstilbudet gjelder til alle hyller, brett og kurver er tom.
20 kroner i nettbutikken også!
Du kan bestille boller og brød til 20 kroner stykket på fredag, selv om du ønsker leveransen en annen dag.
Ta meg til nettbutikken litt brennkvikt!