Brød har en naturlig plass i den norske frokost- og lunsjkulturen, og har vært en viktig del av kostholdet til nordmenn i tusener av år. I dag ønsker folk flest fortsatt å spise brød, men de forventer sunnere brødmat.
Mange velger oss av ren ideologi. De fleste velger oss på grunn av smaken, og fordi de er trygg på at våre brød og boller er ren vare. Bakt med mel malt av korn som har vokst seg sunn og næringsrik på naturlig vis.
Vi har brød av alle slag. Gode brød som dekker et hvert behov og enhver smak. Fra det groveste grove, til de lysere fine. Vi baker med mer råvarer og mindre gjær. Med spelt, hirse, og glutenfritt. Alle brødene våre er økologiske og godkjent av Debio, unntatt det glutenfrie.
Vi leverer daglig ferskt økologisk bakverk til mange kunder innen både hotell-, kafé- og kantinenæringen i både Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. For noen er vi hovedleverandør, for andre en nisjeleverandør. Uansett leverer vi punktlig etter avtale. Prøv oss og se om kundene dine merker forskjell. Vi tipper de gjør det.
Se og les mer om hvert brød
Kontakt oss for testlevering