Vi kan med glede informere om at vi nå har åpnet et nytt bakeverksted i flotte omgivelser, nærmere bestemt på Tryvann, i Oslo Vinterpark. Her skal vi by våre skiglade gjester på god og mettende mat. Noe som gjør deg klar for enda en tur i bakken, enten du står på snowboard, slalom eller langrenn.
Godt Brød har siden 1995 utelukkende drevet økologisk. For oss innebærer dette at vi satser på rene og naturlige råvarer, og produkter helt uten tilsetningsstoffer og sprøytemidler. Vår visjon er å være på lag med naturen og kroppen. Derfor synes vi det er utrolig flott at vi nå kan servere deg, helt på grensen til marka, med uttallige skiløyper rett utenfor vår dør.
Hos oss kan du få mettende påsmurte rundstykker, spenstige pizzaboller, og noe godt å bite i til kaffen. En slager i kaldt vær er selvfølgelig også vår deilige varme sjokolade som er laget med ekte belgisk sjokolade. Etter hvert vil vi også kunne tilby et utvalg varmretter for å mette magen, etter en dag fylt med snø og glede.
Vi ønsker dere alle, uansett fremkomstmiddel, velkommen til en opplevelse fylt med God Smak, og påfølgende God Samvittighet!