En god og næringsrik lunsj gjør to viktige ting. Den sørger for å holde forbrenningen din oppe, og holder deg mett lenger. Det er bra, for da er sjansen stor for at du ikke blir fristet til småspising på slutten av arbeidsdagen.
Mange frykter karbohydratene, men karbohydrater er ikke farlig. Camilla Kristianslund, klinisk ernæringsfysiolog hos Godt Brød, forteller at det finnes to typer karbohydrater. -Mat med langsomme karbohydrater gir stabil energi som holder deg opplagt lenge, i motsetning til raske karbohydrater som gir en rask blodsukkertopp. Du skal helst ha de langsomme, som du finner i grove brød og rundstykker. Da får du mer næring og holder energien oppe lenger. Bestiller du i tillegg påsmurt med masse deilige grønnsaker, dekker du inn en av de fem anbefalte om dagen, forklarer Camilla. -Jo flere farger, jo mer næring!
–God, økologisk og næringsrik mat er ledestjernen til Godt Brød. Vi ønsker primært å lage mat som bidrar til at gjestene våre får et sunt og godt kosthold, men når det er sagt er det selvsagt ikke forbudt å kose seg med en skikkelig god bolle i blant, avslutter Camilla med et smil.
Korteste vei til god, økologisk gladmat er
her. Overrask i neste lunsjmøte. Lag den beste kombinasjonen av kortreist pålegg du kan tenke deg, eller la oss fikse biffen. Enkelt og greit. Godt blir det uansett. Ha en fin dag!