Vi ser det tydelig. Det er bare å ta en titt rundt i bakeverkstedene våre en vanlig morgen. Før var vi mer et studentsted. I dag er vi et sted for de fleste.
Vi har gjester i alle aldre, fra alle samfunnslag. Fra direktøren som spiser frokost her hver morgen, via unge mødre som triller barnevognen inn døren rundt lunsjtid, til pensjonisten som fast handler nybakt økologisk brød til seg og sin kone hver mandag, torsdag og lørdag.
I 2015 handlet nordmenn økologisk mat i dagligvarehandelen for 1,999 milliarder kroner. Det viser siste rapport fra landbruksdirektoratet. Folk ønsker sunn mat, laget av ferske og helst økologiske råvarer.
Også dialogen med våre firmakunder bygger opp under trenden. I kantinene er det et økende etterspørsel etter økologisk mat, grønnsaker og sunt tilbehør, og hotellene legger prestisje i å tilby god, sunn og da gjerne økologisk frokost.
Borte vekk er også de usunne og forutsigbare tebrødene som tidligere var standard i norske møterom. Nå er det sunn mat som gir energi som varer som serveres. Påsmurte, grove, økologiske rundstykker og frisk juice, og gjerne med en ”belønning” til dessert i form av en liten, søt bollebit.
Handler du hos Godt Brød er du garantert god smak og god samvittighet.
Og presis levering, selvsagt.
Her er korteste vei til nettbutikken.