Kunde:
Hei! Har et lite problem når det gjelder temperatur og steketid på brød... d virker som uansett hvordan jeg gjør det så blir ikke brødene mine ordentlig ferdige før de har fått en veldig tykk skorpe.... å følge tidsanvisningen som står i oppskrifter er helt umulig for da blir brødene skikkelig deigete i midten, steker jeg dem lengre så blir som sagt skorpa altfor tykk.....Har prøvd massevis av forskjellige oppskrifter og også slike 1-2-3 pakker uten at jeg lykkes Hva er det jeg gjør feil?
Bakeren:
Hei! Det kan høres ut som om ovenen din kanskje ikke funker ordentlig - eller mer presist: termostaten. Dersom ikke ovnen varmer skikkelig - og du ikke VET 100% sikkert hvilken temperatur som faktisk er inni ovnen din blir det ikke mulig å få det til. Om du har mulighet - ville jeg spurt om å få låne en ovn av en nabo - eller prøve å bake et annet sted enn hjemme på ditt eget kjøkken.