Kunde:
Hei, dette er ikke et spørsmål, men en oppfordring til alle bakere og brødprodusenter. Slutt å tilsette gluten og herdet/delvis herdet fett! Lag også flere grove brød uten hele korn og uten hele solsikkekjerner og andre ting som barna og eldre med gebiss/svake tenner IKKE liker å tygge på. Havre, korn, nøtter, kjerner, gulrøtter osv. kan males helt ned, da blir brødet også saftigere. Det er et mareritt å gå i butikken og ikke finne ett eneste brød som jeg kan kjøpe med god samvittighet og uten å måtte krangle med barna. Bruk fornuften! Vi betaler gjerne mer for brødet, og brødet trenger ikke være så perfekt luftig. Hilsen oppgitt forbruker.
Bakeren:
Hei! Jeg tror du med fordel kan ta en tur innom Godt Brød :) vi tilsetter ikke gluten eller andre unødvendigheter i våre brød. Grahamsbrød, landbrød og sesambrød er grove barnefavoritter.