Kunde:
Hei! jeg har handlet i mange år på godt brød nå. Synes økologi er viktig.. Men burde dere ikke ha fått noen nye brød? Og kvaliteten er ikke den som engang var i Bergen.. I gamle dager.. Hvorfor er det så vanskelig å holde kvalitet???
Bakeren:
Hei! Det er fint at du synes økologi er viktig - det synes vi også :) At du opplever kvaliteten som varierende er derimot ikke så bra! Vi jobber hele tiden med å holde en jevn og god kavlitet mhp smak, volum, holdbarhet og utseende. Det er over 20 bakere som baker Godt Brød i Norge i dag,- disse jobber under tildels svært forskjellige ytre forutsetninger. Bl.a. påvirker luftmengder og -fuktighet kvaliteten på det feridige bakverk. At disse forutsetningene varierer stort fra bakeverksted til bakeverksted gjør at vi har en del utfordringer utover det at det er forskjellige personer som baker. Vi justerer stadig metoder og resepter ihht endringer i kvaliteten på råvarene - men det er ikke alltid vi fanger opp alle endringer med en gang - og da kan nok produktene oppleves som mer varierende i kvaliteten. Generelt er det bare å gi bakerne i ditt bakeverksted konkrete tilbakemeldinger på det du ikke er fornøyd med - så ordner de nok på det!
Vi har for snart to maneder siden fått müslibrød - det er en god og grov nyhet . har du forsøkt det?