Kunde:
Hei :-) i forbindelse med å bli kvitt en del matvareallergier jeg lider under, skal jeg ta en kur som utestenger hovedsakelig sukker og gjær. i tillegg produkter jeg ikke tåler, det er hvete, kumelk og melkeproduker. fungerer greit med soja. nå har jeg store problemer med å finne en baker som tilbyr brød som er bakt uten gjær (greit med bakepulver). gjør dere det? eller har dere evtl noen oppskrifter jeg kunne bruke for å bake selv?? jeg har testet ett, men broedet falt fra hverandre og var egentlig bare mel.... begynner å bli litt fortvilet siden bare knekkebroed er ikke noe særlig.....
Bakeren:
Hei! Vi baker brød på surdeig og spontanheving - noe man ofte kan spise når man ikke skal ha gjær. Dansk rug, speltsurdeig og risbrød / firkornbrød er våre gjærfrie varianter. Dessuten kan du be om å få de fleste brødene våre bakt på bakepulver - men da må du bestille en serie på 10 brød eller mer.