Landbrød Info Landbrød Landbrødet er bakt på både gjær og surdeig. Surdeigen gir brødet en litt syrlig smak, karakteristisk poring og god holdbarhet. Lang hevetid gjør at næringsstoffene i kornet er lettere tilgjengelig for kroppen din. Brødet er frittskjøvet (bakt uten form) og har en tykk og sprø skorpe. Landbrødet gir en lavere blodsukkerstigning og metter mer enn et brød av samme grovhet bakt på gjær. Passer perfekt som tilbehør til alle matretter eller bare med brunost :)Spør du din baker kan du få ulike varianter av landbrødet vårt. Vi har både oliven- og tomatbrød som er en god makker til tapas og valnøttbrød som gjør seg godt til alle typer ost. Inneholder: Siktet hvete*, vann, sammalt hvete*, speltsurdeig* (sammalt spelt*, vann), rapsolje*, malt*, havsalt, gjær. *Økologisk Grovhet 48 % Næringsinnhold per 100 g: Energi kcal(kJ): 234(980) Proteiner, g: 7,6 Karbohydrater, g: 41,4 -hvorav sukkerarter, g: 0,5 -hvorav kostfiber, g: 4,6 Fett, g: 2,3 -hvorav mettet, g: 0,3 Natrium, g: 0,43 -tilsvarer 1,1 g salt